Parturit, kampaamot ja kauneushoitolat : Vantaa

Haetko vapaata aikaa hiusten leikkaukseen, hiusten pidennykseen vai onko kenties aika huoltaa geelikynnet? Seuraavat liikkeet tarjoavat kampaamo-, kauneus- ja hieronta-alan palveluja lähelläsi. Ajanvaraukseen pääset suoraan liikkeiden sivuilta ja ammattilaisten profiilit kertovat kuvien kanssa, minkälaista palvelua voit odottaa.

Omakampaamo tarjoaa liikkeille alan johtavat helppokäyttöisimmät työkalut, joiden avulla kauneusalan yritys saa arjen työn sujumaan paremmin. Sekä ammattilaisten, että asiakkaiden elämää helpottavat muun muassa nettiajanvaraus, yrityksen liikesivu ja ammattilaisten profiilisivut.

Mikäli suosikkiliikkeesi puuttuu listalta, niin muistathan vinkata hänelle hyvästä tilaisuudesta!

Palvelemme myös: Espoo Helsinki Hyvinkää Ii Joensuu Järvenpää Kajaani Kauniainen Kellokoski Kemi Kiuruvesi Kokkola Konnevesi Kuopio Kuvansi Lappeenranta Lohja Muhos Oulu Porvoo Rantasalmi Rauma Rovaniemi Tampere Tornio Tuusula Vaasa Vantaa Viljakkala Ylivieska

Kokeile ilmaiseksi!
{name}
Studio 29 Vantaa

Studio 29 on uusi, nuorekas ja tämän päivän parturi-kampaamo Vantaan Koivukylässä. Meiltä löydät myös kosmetologipalvelut. Meille asiakas on tärkein. Haluamme tarjota Sinulle parhaan mahdollisen palvelun niin, että olet aina tyytyväinen meiltä lähtiessäsi. Liikkeen ympäristöstä löydät parkkitilaa, mutta bussilla ja junalla yhteydet ovat loistavat! Tervetuloa! Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta. Peruutukset tehtävä viimeistään 24h ennen varattua aikaa.

Lue lisää
{name}
Beautystudio Phoenix Vantaa

OPISKELIJA HENNA PALVELEE -30% ALENNUKSELLA parturi-kampaajan palveluista 3.4-1.6.18 VÄLISENÄ AIKANA! Tervetuloa! HUOMIO! Rekisteröityessäsi annat luvan vastaanottaa tietoja Beauty Studio Phoenixin tuotteiden ja palvelujen päivityksistä, tarjouksista ja ajankohtaisista tapahtumista. Keräämme asiakastietoja voidaksemme palvella asiakkaitamme paremmin ja informoida heitä peruutuksien/sairastapauksien sattuessa. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille vaan tämä on asiakkaan ja yrityksemme välinen tieto jonka asiakas saa pyydettäessä itselleen. Pirteä parturi- kampaamo Koivukylän Citymarketin yläkerrassa.(Apteekin puoleinen pääty) Meiltä löytyy parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi kosmetologin/jalkahoitajan,ripsipidennykset ja meikkipalvelut. Teemme myös Suosittuja MAGO-hiustenpidennyksiä ja korvien/nenän rei´ityksiä nappikoruilla ei renkailla, (ripsipidennyksiin ikäraja 16v ja hiusten kokopään värjäykseen 16v). Tule tutustumaan ja toteutetaan sinulle mieleisesi muutos tämän päivän trendejä huomioon ottaen! Käytössämme ovat laadukkaat värisarjat ja hiustuotteet Essensity, Kevin Murphy ja Australian Eleven.Meillä asiakas saa halutessaan hiustenpesun aina veloituksetta palvelun yhteydessä. Osaavat ja ystävälliset ammattilaiset auttavat sinua löytämään oman tyylisi! Tervetuloa tutustumaan! :) Muistathan peruuttaa varatun aikasi hyvissä ajoin esteen sattuessa, viimeistään edellisenä arkipäivänä. Peruuttamattomista ajoista perimme 75% palvelun hinnasta. Peruutukset tulee hoitaa puhelimitse joko soittamalla tai tekstiviestillä.

Lue lisää