Parturit, kampaamot ja kauneushoitolat : Vantaa

Haetko vapaata aikaa hiusten leikkaukseen, hiusten pidennykseen vai onko kenties aika huoltaa geelikynnet? Seuraavat liikkeet tarjoavat kampaamo-, kauneus- ja hieronta-alan palveluja lähelläsi. Ajanvaraukseen pääset suoraan liikkeiden sivuilta ja ammattilaisten profiilit kertovat kuvien kanssa, minkälaista palvelua voit odottaa.

Omakampaamo tarjoaa liikkeille alan johtavat helppokäyttöisimmät työkalut, joiden avulla kauneusalan yritys saa arjen työn sujumaan paremmin. Sekä ammattilaisten, että asiakkaiden elämää helpottavat muun muassa nettiajanvaraus, yrityksen liikesivu ja ammattilaisten profiilisivut.

Mikäli suosikkiliikkeesi puuttuu listalta, niin muistathan vinkata hänelle hyvästä tilaisuudesta!

Palvelemme myös: mänttä Espoo Espoo, h:ki, vantaa, nummela, sekä lohja Helsinki Hyvinkää Ii Joensuu Jyväskylä Järvenpää Kajaani Kauniainen Kellokoski Kemi Kiuruvesi Kokkola Konnevesi Kuopio Kuvansi Lappeenranta Lohja Loimaa Muhos Oulu Porvoo Punkalaidun Rauma Tampere Tornio Tuusula Vaasa Vantaa Viljakkala Ylivieska

Kokeile ilmaiseksi!
{name}
Studio 29 Vantaa

Studio 29 on uusi, aito ja nuorekas parturi-kampaamo Koivukylässä. Meiltä löydät myös kosmetologipalvelut. Meille tärkeintä olet Sinä. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun niin, että olet aina tyytyväinen meiltä lähtiessäsi. Liikkeen ympäristössä on runsaasti parkkitilaa, bussilla ja junalla on loistavat yhteydet. Tervetuloa! Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta. Peruutukset tehtävä viimeistään 24h ennen varattua aikaa.

Lue lisää
{name}
Beautystudio Phoenix Vantaa

Pirteä parturi- kampaamo Koivukylän Citymarketin yläkerrassa.(Apteekin puoleinen pääty) Meiltä löytyy parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi kosmetologin, hierojan ja meikkipalvelut. Teemme myös Suosittuja MAGO-hiustenpidennyksiä ja korvien/nenän rei´ityksiä nappikoruilla ei renkailla, ja ripsipidennyksiä (ripsipidennyksiin ikäraja 16v ja hiusten kokopään värjäykseen 16v). Tule tutustumaan ja toteutetaan sinulle mieleisesi muutos tämän päivän trendejä huomioon ottaen! Käytössämme ovat laadukkaat värisarjat ja hiustuotteet Pura Cosmetica, Essensity, Kevin Murphy jaOrganic. Meillä asiakas saa halutessaan hiustenpesun aina veloituksetta palvelun yhteydessä. Osaavat ja ystävälliset ammattilaiset auttavat sinua löytämään oman tyylisi! Tervetuloa tutustumaan! :) Liikkeeltämme lähetetään sähköpostia niitä haluaville, posti sisältää tarjouksia ja palvelu infoa mitä liikkeemme tarjoaa! Voit lisätä itsesi postituslistalle palvelua varatessa lisäpalveluna tai ilmoittamalla meille s-postiosoitteesi: beautystudiophoenix@gmail.com KÄYTHÄN KURKKAAMASSA KOTISIVUJAMME JA KERTOMASSA MIELIPITEESI SIVUISTA ! Muistathan peruuttaa varatun aikasi hyvissä ajoin esteen sattuessa, viimeistään edellisenä arkipäivänä. Peruuttamattomista ajoista perimme 75% palvelun hinnasta. Peruutukset tulee hoitaa puhelimitse joko soittamalla tai tekstiviestillä.

Lue lisää
{name}
Rock Beauty Vantaa

AJANVARAUKSEEMME PÄÄSET KOTISIVUJEMME KAUTTA! www.rockbeauty.fi

Lue lisää
{name}
Parturi-Kampaamo/Kauneushoitola Tixi Vantaa

TUTUSTUMISTARJOUKSET: Nano/3D-kulmat (sis. laitto ja jälkipigmentointi) 340€ (norm. 440€) Eyeliner ylärajat (sis. laitto ja jälkipigmentointi 300€ (norm. 390€) Tarjoukset voimassa 9.1.-28.2.2017 asti!

Lue lisää