Parturit, kampaamot ja kauneushoitolat : Rantasalmi

Haetko vapaata aikaa hiusten leikkaukseen, hiusten pidennykseen vai onko kenties aika huoltaa geelikynnet? Seuraavat liikkeet tarjoavat kampaamo-, kauneus- ja hieronta-alan palveluja lähelläsi. Ajanvaraukseen pääset suoraan liikkeiden sivuilta ja ammattilaisten profiilit kertovat kuvien kanssa, minkälaista palvelua voit odottaa.

Omakampaamo tarjoaa liikkeille alan johtavat helppokäyttöisimmät työkalut, joiden avulla kauneusalan yritys saa arjen työn sujumaan paremmin. Sekä ammattilaisten, että asiakkaiden elämää helpottavat muun muassa nettiajanvaraus, yrityksen liikesivu ja ammattilaisten profiilisivut.

Mikäli suosikkiliikkeesi puuttuu listalta, niin muistathan vinkata hänelle hyvästä tilaisuudesta!

Palvelemme myös: Espoo Helsinki Hyvinkää Ii Järvenpää Kajaani Kauniainen Kellokoski Kemi Kiuruvesi Kokkola Konnevesi Kuopio Kuvansi Lappeenranta Lohja Oulu Porvoo Rantasalmi Rauma Tampere Tornio Tuusula Vaasa Vantaa Viljakkala Ylivieska

Kokeile ilmaiseksi!
{name}
Parturi-kampaamo Titaani Rantasalmi

Tarjoamme Parturi-Kampaaamo palveluita.Toivoisimme että varaisitte sähköisestä ajanvarauksesta aikanne tasatunnille tai puoleksi. EI varttia yli tai vaille. Välttääksemme turhia 15 min taukoja ja että palvelumme olisi sujuvampaa. Ja jos jotakin ongelmia tai kysymyksiä herää niin aina voi soittaa ja kysäistä!! Suurissa värimuutoksissa toivomme ajanvarausta puhelimitse. Tervetuloa Palveltavaksi !!

Lue lisää