Parturit, kampaamot ja kauneushoitolat : Kiuruvesi

Haetko vapaata aikaa hiusten leikkaukseen, hiusten pidennykseen vai onko kenties aika huoltaa geelikynnet? Seuraavat liikkeet tarjoavat kampaamo-, kauneus- ja hieronta-alan palveluja lähelläsi. Ajanvaraukseen pääset suoraan liikkeiden sivuilta ja ammattilaisten profiilit kertovat kuvien kanssa, minkälaista palvelua voit odottaa.

Omakampaamo tarjoaa liikkeille alan johtavat helppokäyttöisimmät työkalut, joiden avulla kauneusalan yritys saa arjen työn sujumaan paremmin. Sekä ammattilaisten, että asiakkaiden elämää helpottavat muun muassa nettiajanvaraus, yrityksen liikesivu ja ammattilaisten profiilisivut.

Mikäli suosikkiliikkeesi puuttuu listalta, niin muistathan vinkata hänelle hyvästä tilaisuudesta!

Palvelemme myös: Espoo Helsinki Hyvinkää Ii Järvenpää Kajaani Kauniainen Kellokoski Kemi Kiuruvesi Kokkola Konnevesi Kuopio Kuvansi Lappeenranta Lohja Oulu Porvoo Rantasalmi Rauma Tampere Tornio Tuusula Vaasa Vantaa Viljakkala Ylivieska

Kokeile ilmaiseksi!
{name}
Parturi-kampaamo Pelakuu Kiuruvesi

Parturi-kampaamo Pelakuu on perustettu v. 2003 ja toimii Kiuruveden keskustassa Kirkkokadulla idyllisessä vanhassa kivitalossa. Tiloissamme toimii myös koulutettu hieroja Elisa Tikkanen . Parturi-kampaamo palveluiden lisäksi meiltä löytyy -Ekokampaaja palvelut - Klassinen hieronta - Jalkahoidot - Intialainen päänhieronta - Macig Silverin korut - Cutrin tuotteet - Ekopharman kotimaiset luomusertifioidut hiustuotteet - Jalkojen hyvinvointia tukevat tuotteet Teemme myös hiusten kasvivärjäyksiä! Käytössämme on Radicon ja kotimaisen Ekopharman luomusertifioidut kasvivärit. Ekokampaamopalveluina luonnonmukaiset hiuspohjan ja hiusten hoidot savella, turpeella ja merilevällä. Ekokampaaja palveluihin sisältyy myös intialainen päänhieronta. Hinnaston tulkitseminen: Lyhyet hiukset -ulottuvat leuan kärkeen Puolipitkät hiukset -ulottuvat hartioille Pitkät hiukset - ulottuvat lapaluihin Jos tahdot varata erikoispalvelun kuten esim. värinpoiston, pidennykset tai juhlakampauksen, voit varata palvelun ainoastaan ottamalla yhteyttä liikkeeseen. Myöskin jos sinulla on erityispitkät hiukset tai olet epävarma paljonko aikaa haluamaasi käsittelyyn pitää varata, ole hyvä ja varaa aikasi suoraan liikkeestä puh: 017-818181, kiitos. Väri- ja kiharakäsittelyillä on takuu 2vk, reklamaatiot tämän ajan sisällä. Hiusten värjäysten, ripsien ja kulmien värjäysten ikäraja on 16 vuotta. Lauantai ja sunnuntai työt sopimuksen mukaan. Peruthan aikasi ajoissa! Alle 24h perutuista ajoista tai perumatta jätetyistä ajoista veloitamme 50% varatun työn hinnasta. Ethän myöskään tule sairaana, kiitos !

Lue lisää