Parturit, kampaamot ja kauneushoitolat : Ii

Haetko vapaata aikaa hiusten leikkaukseen, hiusten pidennykseen vai onko kenties aika huoltaa geelikynnet? Seuraavat liikkeet tarjoavat kampaamo-, kauneus- ja hieronta-alan palveluja lähelläsi. Ajanvaraukseen pääset suoraan liikkeiden sivuilta ja ammattilaisten profiilit kertovat kuvien kanssa, minkälaista palvelua voit odottaa.

Omakampaamo tarjoaa liikkeille alan johtavat helppokäyttöisimmät työkalut, joiden avulla kauneusalan yritys saa arjen työn sujumaan paremmin. Sekä ammattilaisten, että asiakkaiden elämää helpottavat muun muassa nettiajanvaraus, yrityksen liikesivu ja ammattilaisten profiilisivut.

Mikäli suosikkiliikkeesi puuttuu listalta, niin muistathan vinkata hänelle hyvästä tilaisuudesta!

Palvelemme myös: Espoo Helsinki Ii Järvenpää Kajaani Kauniainen Kellokoski Kemi Kiuruvesi Kokkola Kuopio Lappeenranta Lohja Oulu Porvoo Rantasalmi Rauma Tampere Tornio Tuusula Vaasa Vantaa Viljakkala Ylivieska

Kokeile ilmaiseksi!
{name}
Kauneuskuja 4 Ii

KAMPAAMO KESÄLOMAILEE: #### 19.8-29.8.2019 ## #Eläkeläis alennus on voimassa 9-14 aikana. Leikkauksista -10%, käsittelyistä -5% ! ** PERUUTTAMATTOMAN AJAN TAI LIIAN MYÖHÄÄN PERUTUSTA AJASTA VELOITAMME 75% VARATUN TYÖN HINNASTA. MUISTATHAN PERUA AIKASI SIIS 24H ENNEN AIKAASI :)Jos netissä peruutus ei onnistu, varattuun aikaa on ilmeisesti alle 24h**** **Yrittäjällä on oikeus määrittää lopullinen hinta käyttämänsä ajan ja materiaalin mukaan jos katsoo tämän perustelluksi.** KAMPAAMOPALVELUIDEN LISÄKSI TEEMME RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYKSIÄ, TEIPPI/SINETTI-PIDENNYKSIÄ JA ERILAISIA PÄÄNAHAN HOITOJA. HUOM! IKÄRAJA KYNSIIN JA RIPSIPIDENNYKSIIN 16 VUOTTA. *RIPSIPIDENNYKSET EIVÄT SOVELLU RASKAANA OLEVILLE.* Ilta-ajat sopimuksen mukaan. **Tulethan kynsiin tai ripsiin TUOKSUTTOMANA, tuoksuherkkyyden vuoksi. Kiitos.** Jos huollettavia ripsiä on jäljellä alle 40%, varaa aika uusiin ripsiin.

Lue lisää