Minna Juntunen

Minna Juntunen

Minna Juntunen

Heipparallaa! Minä olen vuonna -76 syntynyt "Kaenuun" korpimaisemissa Suomussalmelaisella maatilalla varttunut 2 lapsen äiti. Peruskoulun jälkeen opiskelin itseni ompelijaksi Kajaanissa, jonka jälkeen tein lähes 19-vuotisen uran varastotyössä oululaisessa lääketukussa. Olen nuoresta pitäen tottunut fyysisesti kuormittavaan työhön. Vuosien ajan haaveenani oli kouluttautua uuteen ammattiin nimenomaan kuntoutusalalle, ja varastotöiden päätyttyä 2016 siihen avautuikin mahdollisuus, ja niinpä valmistuin Koulutetuksi Hierojaksi joulukuussa 2017.

Harrastukset

Harrastan monipuolisesti liikuntaa kuten esim. kahvakuulan heiluttelua, toiminnallista hikitreeniä, kuntosalilla huhkimista, polkupyörällä huristelua, ja ompa slloin tällöin tullut painimolskillakin heiluttua ihan kuntoilumielessä. Järvenrannassa kasvaneena uiminen luonnonvesissä on mieluista ympärivuotisesti, Tuiran avantouintipaikassa tuleekin pulahdettua jokeen useamman kerran viikossa.

Hieronta

Hierojana olen kuunteleva ja työssäni erityisen tärkeää on asiakaslähtöisyys. Säädän hieronnan voimakkuuden aina asiakkaan toiveen mukaan. Minulla on rauhallinen, jämäkkä ote. Parasta tässä työssä on nähdä kuinka asiakas saa apua ja helpotusta vaivaansa ja että hän tuntee olonsa rentoutuneeksi hieronnan lopuksi.
Voit tulla luokseni akuuttien tai pitkä-aikaisten lihasongelmien kanssa, tai ihan vaan rentoutumaan.

Lämpimästi tervetuloa!


Lähetä viesti