Enkeli hieroja

Enkeli hieroja

Enkeli hieroja

Enkelihieroja
Enkelinkosketus hieronta tarjoaa sinulle vaihtoehtoisia hoitoja keholle ja mielelle. Intialaiseen sekä Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva Ayurveda, Tuina Energiahoitoja. Enkeleiden energialla hoitaminen antaa myös minulle energiaa, se ei ole koskaan minun omasta energiastani pois.
Intuitiivisesti hoidettaessa ei ole mitään tiettyä hoitotapaa tai muotoa, vaan jokainen hoito on ainutkertainen yksilöllinen kokonaisvaltainen kokonaisuus.
Fyysisen kehon lisäksi hoito vaikuttaa tunteisiin ja ajatuksiin esimerkiksi hoidon aikana pintaan nousevien tunteita. Hoito tapahtuu energiatasolla sekä kevyt kosketus sivelyhieronta hoitomuotoa käyttäen. Hoidot tapahtuvat kotihoitona maaten tai vaikka tuolilla istuen.
Muutokseen, parantumiseen, eheytymiseen tarvitaan myös jokaisen oma panos, halu parantua. Halu muuttaa ajatusmalleja ja kenties toiminta ja elintapoja. Sinä itse olet avain, oman elämäsi parantaja.

Hoito sopii monenlaisiin oireisiin tai vaivoihin , olipa kyse fyysisestä ongelmasta, tai muista stressin aiheuttamista haasteista.

Tai vietä HEMMOTTELUPÄIVÄN. Iho on yksi tärkeimmistä aisteistamme, sen kautta koemme ympäröivää maailmaa. Enkeli hieronta rentouttaa, lievittää ahdistusta, laukaisee lihasjännityksiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta, virkistää, poistaa väsymystä, vähentää stressiä ja rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti
Saat hemmottelua kaikille aisteille!
Niin kehoa kuin mieltäkin hoitava kokonaisvaltainen hemmotteluhoito vie sinut matkalle kohti pilvilinnoja ja syvää rentoutumista kokovartalohieronnan ja täydellisen Enkelirakkauden kautta. Ajatukset siirtyvät kauas arjesta sekä koet todellista mielentyyneyttä, elämäniloa ja hyvää oloa. Minulla on ollut voimassa intuitiivinen hinnasto hoitojen osalta. Hoidon hinta on siis itse valittavissa. Asiakas saa käyttää omaa intuitiotaan tarkastellen tilannettaan, lompakkoaan ja sydäntään. Minulle tärkeää on että kaikki saavat tarvitsevansa avun, riippumatta elämäntilanteesta tai rahatilanteesta." Kaikkia hoitoja voi myös yhdistellä valintasi mukaan ! AJANVARAUKSET. p. 0458790881
enkeli.hieronta@gmail.com


Lähetä viesti

Enkelinkosketus

Etelä-suomi kotikäynti Etelä-Suomi
P. 0458790881

ma - pe 09:00 - 18:00

AJANVARAUKSET Puh: 040 3753045
raxryv.uvrebagn@tznvy.pbz
https://www.facebook.com/enkeli.hieronta