Barbershops, hairdressers and beauty salons

Are you planning to get a haircut or hair extensions? Or maybe it's time to get a manicure? The following businesses offer hairdressing, beauty and massage services near you. You can make bookings directly from the business pages and the professional profiles give you more information on the personnel.

Omakampaamo offers industry leading, easy to use tools for beauty professional, making daily work more fun and efficient. Online booking, business website and professional profiles make life easier for the professional and also for the client.

If you don't see your favorite salon here, please remember to mention the great opportunity to them!

Also in: Espoo Helsinki Ii Järvenpää Kajaani Kauniainen Kellokoski Kemi Kiuruvesi Kokkola Kuopio Lappeenranta Lohja Oulu Porvoo Rantasalmi Rauma Tampere Tornio Tuusula Vaasa Vantaa Viljakkala Ylivieska

Try it for free!
{name}
Parturi-kampaamo Salon Lagune Vaasa

-Parturi- ja kampaamopalvelut -Juhlakampaukset -Hiustenpidennykset -Ripsien ja kulmien värjäys -Elumen värit -Wellan värit -Olaplex -Nioxin hiusta tuuheuttava sarja -Maria Nilan vegaaninen hoitosarja -Saphira sis.kuolleen meren mineraaleja -Eimi- viimeistelysarja OPISKELIJA-JA ELÄKELÄISALENNUS -10%

Lue lisää
{name}
Hius-& Kynsistudio Satu L Lappeenranta

Tervetuloa Hius-& Kynsistudio Satu L :ään! Kiireetön ja leppoisa ilmapiiri kahvikupposen kera tekevät kampaamokäynnistäsi nautinnollisen hetken. Huomaathan, että hinnat ovat suuntaa antavia ja voivat ajan käytön mukaan muuttua +/-. Jos et löytänyt kalenterista itsellesi sopivaa aikaa, soitathan niin katsomme yhdessä. 040 728 3853 Asiakastietoja käsitellään liikkeessämme tietosuojalain mukaisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Jos haluat poistaa tietosi asiakasrekisteristämme, olethan yhteydessä. Ympäristössä runsaasti parkkitilaa. Lämpimästi Tervetuloa!

Lue lisää
{name}
City Hairteam/City Helèn Porvoo

Tervetuloa City Hairteamin ja City Helènin nettiajanvaraukseen! Viihtyisä liikkeemme sijaitsee aivan Porvoon ydinkeskustassa. Iloinen, ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme on täällä juuri sinua varten. Meiltä saat kaikki kauneuteen liittyvät palvelut päästä varpaisiin. Laadukkaat jälleenmyyntituotteemme mahdollistavat asiakkaan onnistuneen hiusten- ja ihonhoidon myös kotona. Meiltä löydät seuraavat sarjat: - KMS - LANZA - SEBASTIAN - EXUVIANCE - BIODROGA - LCN TERVETULOA!

Lue lisää
{name}
Parturi-kampaamo Titaani Rantasalmi

Tarjoamme Parturi-Kampaaamo palveluita.Toivoisimme että varaisitte sähköisestä ajanvarauksesta aikanne tasatunnille tai puoleksi. EI varttia yli tai vaille. Välttääksemme turhia 15 min taukoja ja että palvelumme olisi sujuvampaa. Ja jos jotakin ongelmia tai kysymyksiä herää niin aina voi soittaa ja kysäistä!! Suurissa värimuutoksissa toivomme ajanvarausta puhelimitse. Tervetuloa Palveltavaksi !!

Lue lisää
{name}
Kampaamo Janette Kokkola

Tervetuloa! Hiuksesi kuntoon yksilöllisesti Palvelemme Tiistai- Perjantai 10.00-17.00ja lauantai 10-14 Varaa aikaa helposti sähköisesti tai tule ilman ajanvarausta! Olemme täyden palvelun parturi-kampaamo naisille, miehille ja lapsille. Tiedämme, mitä hiuksesi tarvitsevat. Hiustenleikkaukset, kiharat, loisteliaat värit ja erikoishoidot hiuksille- ja hiuspohjalle. -Ilmainen asiakaspaikoitus talon edessä -Hissi -Kahviautomaatti - TERVETULOA!

Lue lisää
{name}
Hiusstudio Emma Viljakkala

! Hiusstudio Emma on muuttanut, palvelen sinua uusissa viihtyisissä tiloissa Viljatie 8, Viljakkala ( entinen posti ) ! Hiusstudio Emma palvelee sinua hius- sekä ripsipidennysasioissa juuri silloin kun tarvitset, tervetuloa! :)

Lue lisää
{name}
PK Dion / Well Street Oy Lohja

Rennon ilmapiirin kampaamo. Hiustenlaitto, viihtyvyys, ammattitaito, välittäminen, nauru ja intohimo hiuksiin ja hyvinvointiin, kauneudesta puhumattakaan on osa meitä. Viihtyvyys työpaikalla, toisiaan tukien ja yhdessä suunnitellen ja uutta kokoajan luoden saamme kaikki voimavarat palvella asiakkaita koko kapasiteetillä ja samalla nauttien työstä ja sen tuloksista. Innostus etsiä kokoajan uutta eikä mennä sieltä mistä aita on matalin tai miten muut on ennen tehnyt on ja ei ole osa meitä. Yhtä suurta perhettä niin asiakkaat kuin me ja vain taivas on rajana luomisessä ja jos meistä on kyse ni taivas ei riitä. Löydämme toisistamme ja asiakkaitamme parhaat puolet ja tuodaan ne yhdessä esiin ja loistamaan. Täällä ei ole sinä ja minä, täällä ollaan me yhdessä.

Lue lisää
{name}
Parturi-Kampaamo Oma Oulu

Olemme hyväntuulinen parturi-kampaamo Oulun Heinäpäässä, jonne et voi olla pistäytymättä. Meiltä ammattitaidolla kattavat parturi-kampaamopalvelut, meikit & ripsienpidennykset kaikki saman katon alta. Oli tyylisi sitten luonnollisen hillitty tai persoonallisen räväkkä, osaavat asiantuntijamme loihtivat juuri sinun hiusunelmasi toteen! Meiltä saat myös morsiuskampaukset sekä heleät ja onnenkyyneleitä kestävät häämeikit. Teemme hääseurueita ympäri vuoden, sopimuksen mukaan myös aukioloaikojen ulkopuolella. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi! Teidän OMAnne Tuija, Anna-Mari ja Janika Meiltä saat opiskelija-alennusta parturi-kampaamo palveluista arkisin klo 9-15 välillä ja Tähtikortilla -10% aina kaikista palveluista. Ripsienpidennyksistä opiskelijakortilla -10%. Instagram; oma_kampaamo

Lue lisää
{name}
Hierontapysäkki / Ammattiopisto Lappia Kemi

Hierojaopiskelijat tarjoavat hierontapalveluja ja fysikaalisia hoitoja sekä myyvät hierontaan liittyviä tuotteita Hierontapysäkillä. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä olosta! HOX! Huomaathan että pysäkin työnohjaajan tekemät hieronnan ovat 10€ kalliimmat kuin opiskelijoiden vaikka valikosta ottaa hieronta/opiskelija.

Lue lisää
{name}
Hiushuone Va-Lo Tuusula

hiushuone Va-Lo toivottaa Sinut tervetulleeksi Hyvän Ilman Kampaamoon! Va-Lo tarjoaa kaikki parturi-kampaamo palvelut kotimaisilla, tuoksuttomilla tai hypo-tuoksuisilla tuotteilla. Hajusteallergian aiheuttajiksi on tutkimuksissa löytynyt 26 ainesosaa, jotka laukaisevat allergisen reaktion. Hypoparfyymi on hajuste, joka ei sisällä näitä ainesosia. Va-Lo käyttää sekä myy ainoastaan hypoparfymoituja tai kokonaan hajusteettomia tuotteita. Haluan tarjota asiakkailleni puhtaan, raikkaan, turvallisen sekä iloisen palvelukokonaisuuden. hiushuone Va-Lo on minun sydämeni tuotos. Iloinen, kupliva ja yllättävä ajatus, joka kuin varkain muuttui unelmaksi, minkä olemassaoloa en edes tiennyt olevan. Unelmaksi jonka sain ilokseni toteuttaa. Olen palvellut asiakkaitani keski-uudenmaan aluella jo vuodesta 2010, nyt saan ilokseni toivottaa teidät kaikki, myös uudet asiakkaat tervetulleiksi Va-Loon. Iloiseen hyvän ilman kampaamooni. Rakastan kauneutta, värejä, muotoja, leikkauksia sekä haasteita. Ennenkaikkea rakastan ihmisiä sekä asiakaspalvelua. Tarjoan kiireettömän ympäristön unelmiesi hiusten toteuttamiseen, Va-Lossa olet arvostettu asiakas ja aika varataan aina henkilökohtaisesti vain Sinulle. Saat rentoutua täysin ilman suuren kampaamon kiirettä. Palvelen erittäin joustavasti myös iltaisin sekä lauantaisin ajanvarauksella. Pienimmille asiakkailleni löytyy ihana "retrotyylinen kilpa-auto" -lastenistuin, jossa istuessa hiustenleikkaus käy kuin leikkien. Lämpimästi Tervetuloa!

Lue lisää
{name}
JPS Tuunaamo Ylivieska

JPS Tuunaamo on parturi-kampaamo ja kampaamotuotteiden myymälä, joka avasi ovensa vuonna 2012 Ylivieskan ydinkeskustassa. Liikkeen nimi "Tuunaamo" kuvaa meikäläisen mielestä tärkeintä parturi-kampaajan työssä eli tuunata ja uudistaa asiakkaan tyyliä arvostaen asiakkaan yksilöllisiä ja persoonallisia piirteitä yhdistellen niihin muodin uusia tuulia. Viihtyisästä liikkeestä löytyy myös hyvä valikoima alan parhaita tuotteita (mm. Kms,Dual senses, Loreal, Nioxin,Biolace,Sim) sekä asiantunteva apu oikeanlaisen tuotteen valinnassa juuri sinulle. Tule paikan päälle niin tuunataan tukkaasi uutta ilmettä! -Jouni-

Lue lisää
{name}
Hair Heroes Kemi Kemi

Hair Heroes on kampaamomyymälä, jossa työskentelee hiusalan tukkasankareita. Emme tyydy keskinkertaisuuteen, vaan haluamme olla pelastamassa sinunkin päiväsi. Myymälästämme saat kaikki alan parhaimmat tuotteet järkihintaan. Tervetuloa tekemään ostoksia ja tutustumaan uutuuksiin. Hair Heroes – Pääasiassa sankareita

Lue lisää
{name}
Parturi-kampaamo Bow Helsinki

Tammikuussa 2012 perustettu Bow on Helsingin ydinkeskustassa, aivan hotelli Tornin kupeessa sijaitseva hyvän fiiliksen parturi-kampaamo. Hiuspalveluiden lisäksi löydät meiltä ripsipidennys- ja meikkauspalvelut. Bow:ssa sinua palvelee neljän ammattitaitoisen nuoren naisen tiimi, jota yhdistää intohimo hiuksiin ja kauneteen sekä rakkaus omaan työhön. Bow:n tiimissä olemme tarpeeksi nuoria ollaksemme innokkaita mutta tarpeeksi vanhoja ollaksemme kokeneita. Laadukas ja huolellinen työnjälki sekä miellyttävä palvelu ovat meille kunnia-asioita, joista pidämme kiinni suurella ylpeydellä. Minkä palvelun valitsetkin, voit olla täysin varma, että teemme kaikkemme, jotta olisit kokemukseen ja lopputulokseen täydellisen tyytyväinen. Voit siis huoletta rentoutua osaavissa käsissämme ja keskittyä nauttimaan omasta hemmotteluhetkestäsi. Löydät meidät osoitteesta Yrjönkatu 25, 00100 Helsinki. Tervetuloa tutustumaan! Terveisin, Bow:n tiimi

Lue lisää
{name}
Ekokampaamo Fa´Milja Helsinki

Ekokampaamo FaMiljan palvelut nyt Vuosaaressa,meren äärellä,kotikampaamossa. Familjan tuotevalikoimassa on huomioitu niiden puhtaus, luonnonmukaisuus, sekä eläimillä testaamattomuus.

Lue lisää
{name}
Kauneushuone Joys Porvoo

Parturi-kampaajapalvelut Ripsienpidennykset Rakennekynnet/Geelilakkaukset Maskeeraus-/meikkauspalvelut Hampaidenvalkaisu Täyteainehoidot Biorevitalisaatiohoidot Mesoterapia Radiofrekvenssihoidot Hierontapalvelut

Lue lisää
{name}
Parturi-kampaamo Blackout Helsinki

Ajanvarauksemme on muuttanut uuteen osoitteeseen: https://timma.fi/blackout

Lue lisää
{name}
Hiuspysäkki / Ammattiopisto Lappia Kemi

Parturi-kampaaja-opiskelijat tarjoavat hiusalan palveluja ajanmukaisissa tiloissa Hiuspysäkillä. Opiskelijat tekevät kaikkia alan ammatillisia töitä: • hiusten muodikkaat leikkaukset ja kampaukset • monipuoliset värjäykset • erilaiset rakennekäsiittelyt, kuten tyvikohotukset ja suoristukset • hiusten ja hiuspohjan hoidot • hiusten pidennykset • ilmaiset partakäsittelyt, kuten parranmuotoilut ja -ajot Erilaiset ryhmät voivat sopimuksen mukaan tulla hiusten hemmotteluhoitoihin ja koululaiset ovat tervetulleita tutustumaan TET-jaksolla Hiuspysäkille.

Lue lisää
{name}
Parturi-Kampaamo Papiljonki Oulu

Perustettu v.1990, sijaitsi tuolloin Oulun vanhalla paloasemalla! Täyden palvelun parturi-Kampaamo! Mukana meidän tiimissä on Salon look By Schwarkopf, Wella. Mukana kattavat jälleenmyyntisarjat. Syksy/talvi 2018-2019. löytää undone collectionissa mahdollisuudet uuteen hiusten maailmaan.Löydetään sinulle omasi! Terveisin, Anne. Rekisteriseloste löytyy myös liikkeen sisätiloista!

Lue lisää
{name}
Hair Heroes Tornio Tornio

Hair Heroes on kampaamomyymälä, jossa työskentelee hiusalan tukkasankareita. Emme tyydy keskinkertaisuuteen, vaan haluamme olla pelastamassa sinunkin päiväsi. Myymälästämme saat kaikki alan parhaimmat tuotteet järkihintaan. Tervetuloa tekemään ostoksia ja tutustumaan uutuuksiin. Hair Heroes – Pääasiassa sankareita

Lue lisää
{name}
Hiussalonki K (Parturi-Kampaamo) Kuopio

Upealla paikalla Kuopion Saaristokaupungissa sijaitsee Hiussalonki K. Haluamme palvella asiakkaat ammattitaitoisesti ja iloisella mielellä. Asiakkaan toiveiden mukaan toteutamme ainutlaatuista kauneutta ja hyvinvointia hiuksillesi. Käytössämme on Kevin Murphyn värit jotka ovat ihanan hoitavia ja eivät sisällä ppd:tä eivätkä ammoniakkia. Ne eivät ole myöskään parfymoituja. Kotihoitotuotteina myynnissä Living Proof sekä ihanat Kevin murphyn tuotteet. Bussit 6&5 kulkevat liikkeen ohitse. Parkkipaikkoja on oven edessä,koulun pihalla sekä s-marketin pihalla. TERVETULOA toivottaa Kati ja Hanna Mari Opiskelija alennus palveluista -10% Tiloissa myös Ripsien ja microblading tekijänä Kaisu! Varaukset numerosta 041-7414765 tai Tiedoksi asiakkaille: Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi, kuluttaja voi viedä asian kuluttajariitalautakunnan raitkaistavaksi. Tämä edellyttää kuluttajaa olemaan yhteydessä ensin kuluttajaneuvontaan. www.kuluttajaneuvonta.fi www.kuluttajariita.fi

Lue lisää
{name}
Studio Hair&Beauty Amelina Järvenpää

Parturi-Kampaamo ja Kauneushoitola saman katon alla. Kaikki palvelut löytyy meiltä!

Lue lisää
{name}
Parturi-kampaamo Clip Kokkola

Parturi-Kampaamo Clip on erikoistunut korkeatasoisten hiuspalveluiden tuottamiseen. Yritys on ollut toiminnassa yli 20 vuoden ajan ja vakiinnuttanut paikkansa merkittävimpien kokkolalaisten parturi-kampaamoiden joukossa. Liikkeesämme myös KC Shop pikatukku ammattilaisille ja opiskelijoille. Teitä palvelee; Tuoma Hakunti, Kaisa Erkkilä, Marika Laine, Sari Hagström sekä Lotta Biskop-Grahn Tervetuloa!

Lue lisää
{name}
Hair and Lashes by Essi Rauma

Muutoksen tuulet puhaltaa! Essin löytää tekemästä hius-ja ripsitaikoja toistaiseksi osoitteesta Kulmalankatu 6 B, Vanha Rauma. (Kotikampaamo) Uudet sekä vanhat asiakkaat ovat edelleen erittäin lämpimästi tervetulleita💗 Essi

Lue lisää
{name}
HiusStudio Lumoava Kuopio

HIUSALAN AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI Kuopion SAARISTOKAUPUNGISSA! Palveluihimme kuuluu peruspalveluiden lisäksi: - Luksusta arkeesi, käytössämme ihanat hierovat pesupaikat - OLAPLEX - Loreal Smartbond - Simply Natural hiustenpidennykset/tuuhennukset markkinoiden parhaimmalla laadulla ja takuulla - juhlakampaukset sekä - ripsien ja kulmien värjäykset Kylvetämme, hoidamme ja stailaamme hiuksesi yksilöllisesti mm.laadukkailla Label.m tuotteilla. Väripalveluissa käytämme mm. hajusteettomia Lorealin Inoa-värejä, jotka eivät sisällä lainkaan ammoniakkia. Huomio! Suosituksien mukaan, emme värjää/raidoita lainkaan alle 16-vuotiaiden hiuksia! Meillä on helppo asioida, bussipysäkit sijaitsevat aivan kampaamon vieressä ja ilmaista parkkitilaa on runsaasti. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KAMPAAMOKÄYNNILLE! Hyvät asiakkaat! Nostamme/päivitämme hinnastoamme 1.1.2018 alkaen. HUOM! Jos aikasi on varattu nettiajanvarauksesta niin sen voit myös tarvittaessa peruuttaa sieltä. Muuten varatut ajat täytyy peruuttaa puhelimitse tai paikanpäällä, emme ota vastaan sähköposti/facebook-peruutuksia.

Lue lisää
{name}
Salonki Ametisti Oulu

Parturi-kampaamo Salonki Ametisti sijaitsee Oulun keskustassa, Scandic-hotellia vastapäätä. Meiltä kauniit kampaukset juhlaan ja arkeen. Tule käymään, hiomme Sinusta timantin!

Lue lisää
{name}
Hius- ja -Kauneushuone Taikapiiri Tampere

Trendikäs Hius- ja kauneushuone Taikapiiri palvelee vankalla kokemuksella ja alati uudistuvalla ammattitaidolla Tampereella, Tampellan sydämessä. Kun etsit osaavaa kampaajaa, kynsien tekijää tai ripsien tekijää Tampereelta, on Taikapiiri sinun valintasi! Opiskelijat ja eläkeläiset norm. hinnoista -10%

Lue lisää
{name}
Hiushoitola Millefolium Oulu

Olemme monipuolisesti, ekologisesti ja ammattitaitoisesti palveleva kauneudenhoitoalan yritys. Meiltä kaikki parturi-kampaamo palvelut koko perheelle rautaisella ammattitaidolla. Palvelumme monipuolistuivat ja Hiushoitola tarjoaa myös hierontaa ja akupunktiohoitoja. Hoitoja tekevät Parturi- kampaaja, Koulutettu hieroja, PKL:n akupunktioterapeutti Tarja Eskola, Parturi-kampaaja, Urheiluhieroja Tari Rossi, Koulutettu hieroja Susanna Silvenius. Tule Hiushoitola Millefoliumiin, hengähdä hetkeksi ja anna asiantuntijoiden hemmotella Sinua!

Lue lisää
{name}
Parturi-kampaamo Pelakuu Kiuruvesi

Parturi-kampaamo Pelakuu on perustettu v. 2003 ja toimii Kiuruveden keskustassa Kirkkokadulla idyllisessä vanhassa kivitalossa. Tiloissamme toimii myös koulutettu hieroja Elisa Tikkanen . Parturi-kampaamo palveluiden lisäksi meiltä löytyy -Ekokampaaja palvelut - Klassinen hieronta - Jalkahoidot - Intialainen päänhieronta - Macig Silverin korut - Cutrin tuotteet - Ekopharman kotimaiset luomusertifioidut hiustuotteet - Jalkojen hyvinvointia tukevat tuotteet Teemme myös hiusten kasvivärjäyksiä! Käytössämme on Radicon ja kotimaisen Ekopharman luomusertifioidut kasvivärit. Ekokampaamopalveluina luonnonmukaiset hiuspohjan ja hiusten hoidot savella, turpeella ja merilevällä. Ekokampaaja palveluihin sisältyy myös intialainen päänhieronta. Hinnaston tulkitseminen: Lyhyet hiukset -ulottuvat leuan kärkeen Puolipitkät hiukset -ulottuvat hartioille Pitkät hiukset - ulottuvat lapaluihin Jos tahdot varata erikoispalvelun kuten esim. värinpoiston, pidennykset tai juhlakampauksen, voit varata palvelun ainoastaan ottamalla yhteyttä liikkeeseen. Myöskin jos sinulla on erityispitkät hiukset tai olet epävarma paljonko aikaa haluamaasi käsittelyyn pitää varata, ole hyvä ja varaa aikasi suoraan liikkeestä puh: 017-818181, kiitos. Väri- ja kiharakäsittelyillä on takuu 2vk, reklamaatiot tämän ajan sisällä. Hiusten värjäysten, ripsien ja kulmien värjäysten ikäraja on 16 vuotta. Lauantai ja sunnuntai työt sopimuksen mukaan. Peruthan aikasi ajoissa! Alle 24h perutuista ajoista tai perumatta jätetyistä ajoista veloitamme 50% varatun työn hinnasta. Ethän myöskään tule sairaana, kiitos !

Lue lisää
{name}
TP HiusStara Oy Kellokoski

Tervetuloa HiusStaraan ! HiusStara on hiussalonki modernilla twistillä. Parturi-Kampaamoni sijaitsee Kellokosken Ruukin rustiikkisessa sydämmessä. Huolehdin Sinusta ja Hiuksistasi luovalla,intohimoisella ja lämminhenkisellä tyylilläni. Huomioithan etten värjää alle 16v. Vahvistan ammatillista osaamistani säännöllisillä koulutuksilla. TP HiusStara Oy / Taru Perttilä Vanhavaltatie 190 rak.2 04500 Kellokoski 0504640444 www.hiusstara.fi "Jokainen ihminen on upea,pyrin vaan korostamaan sitä"-Taru

Lue lisää
{name}
Tukkatakomo Kajaani

UUSI NETTIAJANVARAUS 1.8. ALKAEN ❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ www.timma.fi/tukkatakomo ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ TUKKATAKOMO, tuo jännä paikka tuolla jossain. Avoinna silloin kun tarvitsee. Ilta-ajat klo 17:00 jälkeen saat soittamalla. Myös lauantait, soita, säpötä tai käväise! käytössä olevat tuotteetTAKOMOssa: - sim sensido - Pravana - elumen - schwarzkopf - BPhair (hiuspidennykset/tuuhennokset) - KC professional - värikäsittelyjä emme tee alle 16 vuotiaille TAKOMOssa tehdään myös perinteiset parranajot, sekä parranmuotoilut. Parranajo tehdään perinteisesti veitsellä. Myynnissä myös välineet ja tuotteet parranajoon, sekä parran- ja viiksienhoitoon. TERVETULOA!

Lue lisää
{name}
Hiushuone Kristal Kauniainen

Hiushuone Kristal - Ammattitaitoista hiusten ja kauneudenhoitoa Kauniaisissa. Hiushuone Kristal toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleeksi uudistumaan ja rentoutumaan. Olemme palveluksessasi maanantaista lauantaihin. Palvelemme niin tuttuja kuin uusia asiakkaita lämmöllä ja pyrimme toteuttamaan kaikki mahdolliset hiustoiveet! Muistathan että kiireen takia emme aina ehdi vastata puhelimeen tai viestiisi niin silloin kannattaa tutustua hyvin toimivaan nettiajanvaraukseemme ja varata aika rauhassa silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tykkäämällä meidän Facebook sivusta saat ajankohtaisia päivityksiä mm. töistämme sekä liikkeemme tapahtumista. Hiushuone Kristalista löydät : - Kaikki parturi-kampaamo palvelut - Leikkaukset, värjäykset, rakennekäsittelyt - Juhla- ja hääkampaukset sekä häämeikin - Hiustenpidennykset ja tuuhennokset - Hiushoidot: Olaplex, Wella, Redken, Eslabondexx, Joico treatment - 07.12.2018 alkaen myös Sky Kosmetologin ja Exuviance Ihoterapeutin palvelut - Hiustuotteiden vähittäismyynti; - Wella System Professionals, Wella Luxe Oil, Redken for Men, Joico, Paul Mitchell, Olaplex, Kay Pro, Maria Nila Stockholm, Color Mask Avoinna Ma-La olemme auki joustavasti. omakampaamo.fi/hiushuone-kristal kautta näkyvät kaikki vapaat ajat

Lue lisää
{name}
Kauneuskuja 4 Ii

KAMPAAMO KESÄLOMAILEE: #### 19.8-29.8.2019 ## #Eläkeläis alennus on voimassa 9-14 aikana. Leikkauksista -10%, käsittelyistä -5% ! ** PERUUTTAMATTOMAN AJAN TAI LIIAN MYÖHÄÄN PERUTUSTA AJASTA VELOITAMME 75% VARATUN TYÖN HINNASTA. MUISTATHAN PERUA AIKASI SIIS 24H ENNEN AIKAASI :)Jos netissä peruutus ei onnistu, varattuun aikaa on ilmeisesti alle 24h**** **Yrittäjällä on oikeus määrittää lopullinen hinta käyttämänsä ajan ja materiaalin mukaan jos katsoo tämän perustelluksi.** KAMPAAMOPALVELUIDEN LISÄKSI TEEMME RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYKSIÄ, TEIPPI/SINETTI-PIDENNYKSIÄ JA ERILAISIA PÄÄNAHAN HOITOJA. HUOM! IKÄRAJA KYNSIIN JA RIPSIPIDENNYKSIIN 16 VUOTTA. *RIPSIPIDENNYKSET EIVÄT SOVELLU RASKAANA OLEVILLE.* Ilta-ajat sopimuksen mukaan. **Tulethan kynsiin tai ripsiin TUOKSUTTOMANA, tuoksuherkkyyden vuoksi. Kiitos.** Jos huollettavia ripsiä on jäljellä alle 40%, varaa aika uusiin ripsiin.

Lue lisää
{name}
Ekosalonki Cielo Porvoo

Olemme pieni ekokampaamo, idyllisessä 1700-luvun talossa Porvoon vanhan kaupungin sydämessä. Liikkeessämme on vain viisi asiakaspaikkaa. Tervetuloa meille rentoutumaan arjen kiireistä! Teitä palvelee: Riikka, Ursula, Miia, Tarja ja Linnea.

Lue lisää
{name}
La Felicita Oulu

Hei! Olemme vuodesta 1984 Oulussa toiminut parturi-kampaamo. Iloiset ja ammattitaitoiset parturi-kampaajamme palvelevat sinua mielellään. Yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoille alennukset arkisin 11-15 -25%. Muina aikoina ja lauantaisin -15%. Normaalihintaisista tuotteista -10%. Alennukset ainoastaan esittämällä voimassa oleva opiskelijakortti.

Lue lisää